SpinTop Athens Studio

Μαθήματα

Δημιούργησε το δικό σου πακέτο μαθημάτων.
Pole Dance Levels 1-6

Ο χορός στον στύλο έχει αγαπηθεί από γυναίκες αλλά και άντρες σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα! Τα αποτελέσματα που προσφέρει στο σώμα είναι θεαματικά και η ικανοποίηση με την κατάκτηση ενός ακόμη ακροβατικού ασύγκριτη! Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με το επίπεδό τους, από level 1 για αρχάριους ως level 6 για αθλητές υψηλού επιπέδου. Σε κάθε μάθημα διδάσκονται spins, tricks και χορευτικά βήματα ανάλογα με το επίπεδο και ενώνονται σε μικρούς συνδυασμούς και ακροβατικά combo. Το κάθε άτομο ανεβαίνει επίπεδο με το δικό του ρυθμό. Στο μάθημα δίνονται παραλλαγές των τρικ ξεχωριστά για κάθε μαθητή ώστε να αναδειχτούν τα διαφορετικά φυσικά χαρίσματα του καθενός.

Pole Flow

Ένα μάθημα ανοιχτού επιπέδου με έμφαση στην αρμονία της κίνησης, στις γραμμές και στην τελειοποίηση της τεχνικής μας στο στύλο, αλλά και στο χώρο. Μέσα από χορογραφημένους συνδυασμούς και ασκήσεις αυτοσχεδιασμού εμπλουτίζουμε την κινησιολογία μας, μαθαίνουμε να ελέγχουμε το σώμα μας συνειδητά και να εκφραζόμαστε αβίαστα.

Exotic Pole Dance

To exotic pole dance είναι το πιο θηλυκό από όλα τα στιλ αλλά και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης. Φοράμε τα τακούνια μας και ξεπερνάμε τις ανασφάλειές μας! Ένα μάθημα γεμάτο δυναμισμό που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση!
Ιδανικό για όλα τα επίπεδα.

Pole Tricks Open Level

Μάθημα ανοιχτού επιπέδου όπου διδάσκονται συνδυασμοί ακροβατικών στο στύλο με παραλλαγές για όλα τα επίπεδα.

Aerial Sling - Hoop - Cube

Ένα μάθημα εμπνευσμένο από το τσίρκο! Διάλεξε ανάμεσα σε αιώρα, στεφάνι και κύβο, χόρεψε στον αέρα και γυμνάσου μαθαίνοντας εναέρια ακροβατικά. Μέσα από ποικιλία ασκήσεων το μάθημα αυτό προσφέρει ενδυνάμωση αντοχή και ευλυγισία. Σε κάθε μάθημα διδάσκονται ακροβατικοί και χορευτικοί συνδυασμοί ανάλογα με το επίπεδο του καθενός.

Commercial

Ένας χορός με πολλή φαντασία και αέρα δυναμισμού που χορεύεται με ποπ ακούσματα! Το commercial έχει επιρροές από street styles, όπως το hip hop new style, και στοιχεία poppin, lockin, street jazz και jazz funk. Γιατί να το δοκιμάσεις; Πέρα από τα οφέλη του χορού σαν άσκηση, τα βήματα της χορογραφίας είναι τα κατάλληλα για να σου τονωσουν την αυτοπεποίθηση!

Stretching

Μία κινησιολογική προσέγγιση της μϋικής ελαστικότητας και της αρθρικής ευκαμψίας με έμφαση στη βελτίωση του ευρους κίνησης και στους μυς που έχουν την τάση να βραχύνονται.
Το stretching μειώνει το άγχος, προσφέρει χαλάρωση και ανακουφίζει από τον πόνο αθλητές και χορευτές, αλλά και όσους επιβαρύνονται λόγω καθιστικής ζωής και πολύωρης εργασίας.
Tο επίπεδο δυσκολίας προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

TRX

Tο TRX (Total body Resistance Exercise) είναι τόσο δημοφιλές γιατί υπόσχεται να αλλάξει το κορμί σας! Οι προπονήσεις με τους ιμάντες σμιλεύουν το σώμα και προσφέρουν μϋική δύναμη και καρδειαγγειακή αντοχή. Είναι κατάλληλο για όλους γιατί αλλάζοντας λίγο τη θέση του σώματος το «φορτίο» μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ώστε η άσκηση να προσαρμοστεί στο επίπεδο του κάθε ασκούμενου επιτρέποντας μας να γυμναστούμε όσο σκληρά θέλουμε!

Group Personal Training

Για άντρες & γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης! Στα μαθήματα Aerial Fitness και Power Fit προσαρμόζουμε τις ασκήσεις ανάλογα με το επίπεδο και εστιάζουμε στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου ξεχωριστά. Έτσι συνδυάζουμε όλα τα οφέλη της ομαδικής και της εξατομικευμένης προπόνησης, για μία ολοκληρωμένη προπόνηση ενδυνάμωσης και δημιουργούμε την πιο αποτελεσματική και οικονομική επιλογή για ενδυνάμωση, γράμμωση και απώλεια βάρους.

 • Aerial Fitness

  Η άσκηση με στύλους και πανιά είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης. Δυναμώνει όλο το σώμα, απομακρύνει την ένταση και βελτιώνει την ευλυγισία. Ιδανικό για κάθε ηλικία και επίπεδο.

 • Power Fit

  Προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης που εναλλάσσεται με αερόβια άσκηση, με ασκήσεις που χρησιμοποιούν το ίδιο το σωματικό μας βάρος, αλλά και με λάστιχα, βαράκια και ιμάντες, ιδανικό για γράμμωση και απώλεια βάρους.

Hatha Yoga

Hatha Yoga είναι το όνομα που δόθηκε στις σωματικές ασκήσεις και τις πειθαρχίες με τις οποίες το σώμα και οι ζωτικές ενέργειες μπορούν να μπουν κάτω από έλεγχο. Ha είναι ο ήλιος, η σωματική ενέργεια και Tha η σελήνη, η νοητική-συναισθηματική ενέργεια. Ο συνδυασμός τους είναι η Hatha Yoga, μια μέθοδος αποτελεσματική για όλο το σώμα που μειώνει το στρες.

Acro Yoga

Η acro yoga είναι μια από τις σύγχρονες μορφές γιόγκα που συνδυάζει yoga και ακροβατικά. Είναι μια τεχνική που αναμειγνύει τη σοφία της yoga με τη δυναμική ισχύ των ακροβατικών. Ο συνδυασμός αυτών θέτει τις βάσεις για μια πρακτική που καλλιεργεί δύναμη, εμπιστοσύνη, ισορροπία και όρεξη για παιχνίδι!

Yoga Wall

Ένα μοναδικό σύστημα που ενεργοποιεί τη ροή της ενέργειας, ενισχύει την σταθερότητα της σπονδυλικής στήλης, την ευλυγισία του σώματος και προστατεύει τις αρθρώσεις από την υπερβολική τάση.
Με εργαλεία τον τοίχο και τους ιμάντες και με τη δύναμη της βαρύτητας και της έλξης πετυχαίνουμε αποτελεσματικότερη διαταση του σώματος και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης μπαίνοντας βαθύτερα στις ασάνες.
Είναι κατάλληλη για όλους ανεξαρτήτου επιπέδου και φυσικής κατάστασης ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανική λύση για άτομα με τραυματισμούς και κακή στάση σώματος.

Zumba

Η zumba δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Όταν στόχος είναι η καύση θερμίδων είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Λάτιν μοτίβα και επιρροές από hip-hop συνδυάζονται σε μια διασκεδαστική και αποτελεσματική αερόβια άσκηση γεμάτη ρυθμό!

Pilates

Το Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής και στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο και για αυτό είναι άριστο μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων. Το Pilates βοηθά κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πόσο γυμνασμένος είναι να βιώσει μία νέα κατάσταση σώματος, ξεπερνώντας δυσλειτουργίες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Παιδικά και εφηβικά τμήματα εναέριου ακροβατικού χορού

Εναέρια ακροβατικά για παιδιά από 5 ετών! Ο καλύτερος τρόπος να κοινωνικοποιηθούν και να διοχετεύουν δημιουργικά την ενέργειά τους τα παιδιά είναι η άσκηση και η σωματική έκφραση μέσα από την κίνηση. Πάντα με ασφάλεια, στόχος μας είναι να προάγουμε την αθλητική παιδεία δημιουργώντας μια θετική εμπειρία στα παιδιά μέσα από το ακροβατικό παιχνίδι!

Τιμοκατάλογος

Ρωτήστε µας για τη δηµιουργία του προσωπικού σας πακέτου µαθηµάτων!ΜάθημαΠακέτο 4 εβδομάδων / 1 μάθημα τη βδομάδα
Pole Dance
Levels 1-6
50 €
Aerial Sling - Hoop - Cube40 €
Pole Flow50 €
Exotic Pole Dance50 €
Pole Tricks Open Level50 €
Stretching35 €
Zumba12 €
Yoga20 €
Yoga Wall25 €
Pilates20 €
TRX20 €
Commercial Dance30 €
Μάθημα Πακέτο 4 εβδομάδων / 2 μαθήματα την εβδομάδα
Pilates ή Yoga30 €
Zumba17 €
Group Personal Training Πακέτο 4 εβδομάδων
Power Fit ή Aerial Fitness1 μάθημα την εβδομάδα 28 €
2 μαθήματα την εβδομάδα 38 €
3 μαθήματα την εβδομάδα 48 €
Iδιαίτερα μαθήματα
1 μάθημα / 60 λεπτά30 €
1 μάθημα / 90 λεπτά40 €

Ειδικές τιμές σε πακέτα ιδιαίτερων μαθημάτων.

ΜάθημαΤιμή ανά μάθημα (Drop-in)
Pole Dance Levels 1-615 €
Aerial Sling - Hoop - Cube12 €
Pole Flow15 €
Exotic Pole Dance15 €
Pole Tricks Open Level15 €
Stretching10 €
Power Fit8 €
Aerial Fitness8 €
Zumba4 €
Yoga7 €
Yoga Wall8 €
Pilates7 €
TRX7 €
Commercial Dance10 €
Παιδικά τµήµατα εναέριου ακροβατικού χορού
Τιµή µαθήµατος εναέριου ακροβατικού χορού
(παιδικό)
ένα παιδί 8 €
+ 5 € για κάθε ακόμη παιδί
(ισχύει για αδέρφια)
Τιμή Πακέτου 4 εβδομάδων
1 μάθημα / εβδομάδα28 €
2 μαθήματα / εβδομάδα38 €
3 μαθήματα / εβδομάδα45 €
50% έκπτωση στο δεύτερο παιδί (ισχύει για αδέρφια)

Free Practice:
Δωρεάν χρήση της αίθουσας και του εξοπλισμού της σχολής για όλους τους μαθητές μας!


 • Η εγγραφή είναι δωρεάν.
 • Το πρόγραµµα προσαρµόζεται ανάλογα µε τη ζήτηση και µπορεί να αλλάξει µετά από ενηµέρωση.
 • Για αναπλήρωση χαµένων µαθηµάτων επικοινωνήστε για κράτηση θέσης.

Αναπληρώσεις µαθηµάτων γίνονται µόνο σε ενεργές συνδροµές. Αναπλήρωση εκτός συνδροµής και χωρίς ανανέωση γίνεται µε µετατροπή της αναπλήρωσης σε drop-in, µε πληρωµή της διαφοράς στην τιµή (2,50€).


 • Στις τιμές των drop-in και στα πακέτα προσφορών δε συµπεριλαµβάνεται ο ΦΠΑ.
 • Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε µαζί µας.

Το studio 3 διατίθεται για ενοικίαση κάθε μέρα εκτός των ωρών του free practice με κόστος 3€/ώρα για μαθητές με ενεργή συνδρομή και 5€/ώρα για όσους θέλουν να προπονηθούν χωρίς να έχουν συνδρομή. Η ενοικίαση καλύπτει τη χρήση ενός στύλου και όχι όλο το studio. Για ενοικίαση ολόκληρης αίθουσας επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνίστε Μαζί Μας