SpinTop Athens Studio

Μαθήματα

Δημιούργησε το δικό σου πακέτο μαθημάτων.
Pole Dance Levels 1-6

Ο χορός στον στύλο έχει αγαπηθεί από γυναίκες αλλά και άντρες σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα! Τα αποτελέσματα που προσφέρει στο σώμα είναι θεαματικά και η ικανοποίηση με την κατάκτηση ενός ακόμη ακροβατικού ασύγκριτη! Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με το επίπεδό τους, από level 1 για αρχάριους ως level 6 για αθλητές υψηλού επιπέδου. Σε κάθε μάθημα διδάσκονται spins, tricks και χορευτικά βήματα ανάλογα με το επίπεδο και ενώνονται σε μικρούς συνδυασμούς και ακροβατικά combo. Το κάθε άτομο ανεβαίνει επίπεδο με το δικό του ρυθμό. Στο μάθημα δίνονται παραλλαγές των τρικ ξεχωριστά για κάθε μαθητή ώστε να αναδειχτούν τα διαφορετικά φυσικά χαρίσματα του καθενός.

Pole Flow

Ένα μάθημα ανοιχτού επιπέδου με έμφαση στην αρμονία της κίνησης, στις γραμμές και στην τελειοποίηση της τεχνικής μας στο στύλο, αλλά και στο χώρο. Μέσα από χορογραφημένους συνδυασμούς και ασκήσεις αυτοσχεδιασμού εμπλουτίζουμε την κινησιολογία μας, μαθαίνουμε να ελέγχουμε το σώμα μας συνειδητά και να εκφραζόμαστε αβίαστα.

Exotic Pole Dance

To exotic pole dance είναι το πιο θηλυκό από όλα τα στιλ αλλά και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης. Φοράμε τα τακούνια μας και ξεπερνάμε τις ανασφάλειές μας! Ένα μάθημα γεμάτο δυναμισμό που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση!
Ιδανικό για όλα τα επίπεδα.

Pole Tricks Open Level

Μάθημα ανοιχτού επιπέδου όπου διδάσκονται συνδυασμοί ακροβατικών στο στύλο με παραλλαγές για όλα τα επίπεδα.

Aerial Sling - Hoop

Ένα μάθημα εμπνευσμένο από το τσίρκο! Διάλεξε ανάμεσα σε αιώρα, στεφάνι και κύβο, χόρεψε στον αέρα και γυμνάσου μαθαίνοντας εναέρια ακροβατικά. Μέσα από ποικιλία ασκήσεων το μάθημα αυτό προσφέρει ενδυνάμωση αντοχή και ευλυγισία. Σε κάθε μάθημα διδάσκονται ακροβατικοί και χορευτικοί συνδυασμοί ανάλογα με το επίπεδο του καθενός.

Aerial Fitness

Η άσκηση με στύλους και πανιά είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης και αποτελεί μια ολοκληρωμένη προπόνηση ενδυνάμωσης. Δυναμώνει όλο το σώμα, απομακρύνει την ένταση και βελτιώνει την ευλυγισία. Ιδανικό για κάθε ηλικία και επίπεδο. Η πιο αποτελεσματική και οικονομική επιλογή για ενδυνάμωση, γράμμωση και απώλεια βάρους.

Pilates

Το pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής και στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο και για αυτό είναι άριστο μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων. Το pilates βοηθά κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πόσο γυμνασμένος είναι να βιώσει μία νέα κατάσταση σώματος, ξεπερνώντας δυσλειτουργίες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Stretching

Μία κινησιολογική προσέγγιση της μϋικής ελαστικότητας και της αρθρικής ευκαμψίας με έμφαση στη βελτίωση του ευρους κίνησης και στους μυς που έχουν την τάση να βραχύνονται.
Το stretching μειώνει το άγχος, προσφέρει χαλάρωση και ανακουφίζει από τον πόνο αθλητές και χορευτές, αλλά και όσους επιβαρύνονται λόγω καθιστικής ζωής και πολύωρης εργασίας.
Tο επίπεδο δυσκολίας προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Zumba

Η zumba δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Όταν στόχος είναι η καύση θερμίδων είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Λάτιν μοτίβα και επιρροές από hip-hop συνδυάζονται σε μια διασκεδαστική και αποτελεσματική αερόβια άσκηση γεμάτη ρυθμό!

Παιδικά και εφηβικά τμήματα εναέριου ακροβατικού χορού

Εναέρια ακροβατικά για παιδιά από 5 ετών! Ο καλύτερος τρόπος να κοινωνικοποιηθούν και να διοχετεύουν δημιουργικά την ενέργειά τους τα παιδιά είναι η άσκηση και η σωματική έκφραση μέσα από την κίνηση. Πάντα με ασφάλεια, στόχος μας είναι να προάγουμε την αθλητική παιδεία δημιουργώντας μια θετική εμπειρία στα παιδιά μέσα από το ακροβατικό παιχνίδι!

Τιμοκατάλογος

Ρωτήστε µας για τη δηµιουργία του προσωπικού σας πακέτου µαθηµάτων!ΜάθημαΠακέτο 4 εβδομάδων / 1 μάθημα τη βδομάδα
Pole Dance
Levels 1-6
50 €
Aerial Sling - Hoop40 €
Pole Flow50 €
Exotic Pole Dance50 €
Pole Tricks Open Level50 €
Stretching35 €
Aerial Fitness28 €
Zumba12 €
Pilates20 €
Μάθημα Πακέτο 4 εβδομάδων / 2 μαθήματα την εβδομάδα
Aerial Fitness38 €
Pilates30 €
Zumba17 €
Μάθημα Πακέτο 4 εβδομάδων / 3 μαθήματα την εβδομάδα
Aerial Fitness48 €
Pilates40 €
Zumba25 €
Iδιαίτερα μαθήματα
1 μάθημα / 60 λεπτά30 €
1 μάθημα / 90 λεπτά40 €

Ειδικές τιμές σε πακέτα ιδιαίτερων μαθημάτων.

ΜάθημαΤιμή ανά μάθημα (Drop-in)
Pole Dance Levels 1-615 €
Aerial Sling - Hoop12 €
Pole Flow15 €
Exotic Pole Dance15 €
Pole Tricks Open Level15 €
Stretching10 €
Aerial Fitness8 €
Zumba4 €
Pilates7 €
Παιδικά & Εφηβικά τµήµατα εναέριων ακροβατικών
Τιµή µαθήµατος εναέριου ακροβατικού χορού
(παιδικό)
ένα παιδί 8 €
+ 5 € για κάθε ακόμη παιδί
(ισχύει για αδέρφια)
Τιμή Πακέτου 4 εβδομάδων
1 μάθημα / εβδομάδα28 €
2 μαθήματα / εβδομάδα38 €
3 μαθήματα / εβδομάδα45 €
50% έκπτωση στο δεύτερο παιδί (ισχύει για αδέρφια)

Εκπτώσεις σε πακέτα για κάθε συνδυασμό μαθημάτων!
Ρωτήστε µας για τη δηµιουργία του προσωπικού σας πακέτου µαθηµάτων!


Free Practice:
Δωρεάν χρήση της αίθουσας και του εξοπλισμού της σχολής για όλους τους μαθητές μας!


  • Η εγγραφή είναι δωρεάν.
  • Το πρόγραµµα προσαρµόζεται ανάλογα µε τη ζήτηση και µπορεί να αλλάξει µετά από ενηµέρωση.
  • Για αναπλήρωση χαµένων µαθηµάτων επικοινωνήστε για κράτηση θέσης.

Αναπληρώσεις µαθηµάτων γίνονται µόνο σε ενεργές συνδροµές. Αναπλήρωση εκτός συνδροµής και χωρίς ανανέωση γίνεται µε µετατροπή της αναπλήρωσης σε drop-in, µε πληρωµή της διαφοράς στην τιµή (2,50€).


  • Στις τιμές των drop-in και στα πακέτα προσφορών δε συµπεριλαµβάνεται ο ΦΠΑ.
  • Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε µαζί µας.

Το studio 3 διατίθεται για ενοικίαση κάθε μέρα εκτός των ωρών του free practice με κόστος 3€/ώρα για μαθητές με ενεργή συνδρομή και 5€/ώρα για όσους θέλουν να προπονηθούν χωρίς να έχουν συνδρομή. Η ενοικίαση καλύπτει τη χρήση ενός στύλου και όχι όλο το studio. Για ενοικίαση ολόκληρης αίθουσας επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας